mandag 6. juli 2009

Hvor skal man sove i natt?

Ja nå er det ferie, gitt. Jeg har kjørt en lengre strekning med bil i dag, og på lengre strekninger i bil er det fint å ha med litt musikk, men dessverre hadde jeg glemt å ta med den sedvanlige bilmusikksamlingen min som vanligvis henger i solskjermen på bilen min siden jeg hadde vært på en lengre biltur i forrige uke sammen med mamma i mamma sin bil og hadde gjenglemt den der, så jeg hadde bare fire cd'er med meg som har ligget i bilen siden tidenes morgen, nemlig Marit Larsen, Queen Bees (!), Errol fra Jamaica som bor i Iqaluit, Canada, og Áillohaš sin første LP som jeg har brent over på cd. (oi for en lang setning!)

Uansett, etter å ha hørt 5 ganger gjennom hver cd var jeg ganske så lei musikken og skrudde på radioen i stedet, og der dukker det jaggu meg opp en artig sang som jeg beit merke i med en gang! Nemlig denne:Amy McDonald med "This is the life". Artig sang med en artig tekst som fikk tankene i gang hos meg. "This is the life". Dette er livet... Ja, hva er livet egentlig? For deg? For min egen del kjente jeg meg litt igjen i denne sangen her må jeg si, omstreifer som jeg er iallefall nå i disse ferietider.

Amy Mc Donald er for øvrig fra Glasgow i Skottland. Jeg har vært i Skottland, faktisk, men ikke i Glasgow, bare i Edinburgh, men det kan jeg til gjengjeld trygt anbefale. Favorittlandet mitt er for øvrig Irland, der har jeg vært to ganger og har definitivt planer om å reise tilbake, og det er jo for øvrig ikke så langt unna Skottland det, så ho her Amy er jo nesten for kjentfolk å regne! :) Og dessuten var bassgangen ekstremt tøff!:)

Og det var det med lange setninger for i dag! God natt folkens og drøm søtt - og gi gjerne tilbakemeldinger om drømmebildene du fikk etter "This is the life":)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mun čálán gal dása komentára, vaikko ii ollenge gula áššái, muhto vai olbmot fuomášit: Dál leaa sámi grand prix cd 2009 boahtán ja das lea mu bárdni maid mielde :) Soai Gard Emiliin čuojaheigga rumbbuid bottus ja dat lea mielde cd:s. Ostet juo dan!
Inger-márjá

Anthoni sa...

Så utrolig irriterende! Hvor er du på tur hen?
Musikk på lange turer er det første hvertfall jeg tenker på!
Når kommer du hemmat igjen?

BeritOskal sa...

ImO: Mun oasttán sgp-cd dakkaviđe go gávnnan!
Anthoni: Musikk på lange turer tenker jeg alltid på, men jeg var sikker på at samlingen skulle henge der den alltid henger, men oppdaget litt for sent at den ikke gjør det og jeg orket ikke å snu og bestemte meg heller for å kjøpe mer musikk på turen. For tiden går det i Michael Jackson... Kommer hjem forhåpentligvis før du når å reise igjen!:)