fredag 31. juli 2009

Fra Kautokeino til Oslo for Madonna

Madonna er en megastjerne jeg alltid har hatt lyst å se live, og når hun nå besøkte Norge for første gang, kunne jeg jo ikke la anledningen gå fra meg. Selvfølgelig reiste jeg den lange veien fra Kautokeino til Oslo ens ærend for konserten. Jeg mener, it's fucking Madonna!

Hun holdt to konserter på Valle Hovin, en på tirsdag og en på torsdag. Egentlig skulle hun bare ha èn konsert, nemlig torsdag 30. juli, men 40.000 billetter ble revet bort på en halvtime. Blodfansen kjempet en hard kamp om billettene. Dessverre for dem, og heldigvis for oss andre som også digger Madonna men som ikke orker å krige, sa hun seg villig til å holde en ekstrakonsert tirsdag 28. juli. Det må ha vært surt for alle som sto i kø i dagevis for å sikre seg billett til torsdagen, i og med at hovedkonserten dermed ble konsert nr 2 i rekken.

Det gikk greit å få tak i billetter til tirsdagen, og været var nydelig og stemningen god. Kjempedeilig, spesielt med tanke på pissregnet torsdagen. Madonna slet kraftig og publikum var søkkbløte... Jeg er iallefall glad jeg var der på tirsdag i stedet! :) Det var en kjempeartig opplevelse jeg er kjempeglad jeg prioriterte! Vanvittig mye folk og utrolig bra stemning!




MEN... jeg er nok litt enig med den litt labre mottakelsen hun fikk fra media (selv om hun har fått gode kritikker også fra både VG og Side2). Det var ikke sååå bra som jeg hadde forventet meg. Med tanke på at dama tjener svimlende 1,9 milliarder kroner bare på billetter på Sticky & sweet-turneen, så har man jo selvfølgelig skyhøye forventninger! Jeg syns ikke hun klarte å engasjere meg like mye som Tina Turner klarte i 2000. For ikke å snakke om Alanis Morrisette i 2005 og 2008! Og dette på tross av at jeg har likt Madonna siden True Blue fra 1986.

Madonna har utrolig mange kule låter, er et fyrverkeri på scenen og har et navn og et image, en merkevare, som ingen klarer å matche, men når det gjelder tilstedeværelse og kontakt med publikum, så er nok mange andre både ett og to hakk bedre.

Men jeg er glad jeg var der likevel! Det VAR en utrolig artig opplevelse! 40.000 Madonna-gærne mennesker samlet på ett brett, du kan jo bare tenke deg selv:) Heia Madonna!

Flere stemningsshots fra tirsdagen:






*Whatever the question, joik is the answer!*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stilig!!!!

BeritOskal sa...

Ja ikke sant!!:)