torsdag 7. oktober 2010

Ordnings

Jeg begynner å komme i orden igjen etter måneder med kaos-liv. Har hatt oppussing i hjemmet og har i perioder hatt problemer med å finne igjen alt fra klær, kabler og papirer til tv, sofa og kjøkkenet! Det eneste som har vært fullstendig fredet, er senga mi. I dag håper jeg på fint vær, opphold og mange nok varmegrader slik at jeg kan male utvendige vegger. Du må bare komme og hjelpe til altså, om du føler deg kallet;)

Jeg har friuke nå, en utrolig etterlengtet en, og det er herlig å gjøre ting jeg ikke har gjort på lenge, som for eksempel å våke helt unødvendig lenge om natta! Dette føles nesten som gamle dager, den gangen jeg ikke levde det stressende livet jeg har levd en god stund nå. Tror nesten at det kan gi mersmak. Slapp-av-Berit'en presser på nå...:) Jeg er snart ferdig med mange store prosjekter (samtidig), og gleder meg til å disponere fritida mi helt fritt igjen! Og det hele begynner med å besøke folk mer - det er nyttårsforsettet mitt! :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

gleder meg til innflytningsfesten:) og ikke minst minikonserten du skal ha:)
am

BeritOskal sa...

Ja nå kan man saktens begynne å tenke i de baner, omsider! Begynner sånn smått å komme i orden, og det hadde vært koselig med en innvielsesfest snart:)