onsdag 3. mars 2010

UKM Kautokeino

I kveld arrangeres Ungdommens Kulturmønstring (UKM) i Kautokeino. Det blir spennende! Jeg har selv to tantebarn som deltar, og det er utrolig spennende å se hva de flinke ungdommene har funnet på i år. Såvidt jeg vet deltar de med både musikk, teater og film, og dessuten er det mye annet spennende på programmet som jeg gleder meg å se!

Jeg er veldig imponert over motet til dagens ungdom. Selv turte jeg aldri å stille opp på noe som helst. Det var liksom aldri snakk om at lille meg kunne gjøre noe i forbindelse med UKM. Jeg var altfor sjenert, og ikke var jeg særlig talentfull heller når det kom til stykket. Eller var jeg kanskje det? Det får jeg aldri svar på nå, men jeg syns det sier litt om hvor viktig det er å oppmuntre barn og unge til kulturell virksomhet. All ære til foreldre som motiverer sine håpefulle, og all ære til Kulturskolen i Kautokeino. Jeg gleder meg til i kveld! Møt opp på Kulturhuset kl. 18.00 du også!

1 kommentar:

Anonym sa...

Min lunttat goit beasaiga viidáseappot, goappašagat mottiin ovdanbuktimiin:
Niels Ovllá ja Ánte Máhtte filmmain + Ánte Máhtte ja The holy players teahteriin + Niels Ovllá ja joavku Imaš (Niels Ovllá, Jon Henrik Valkeapää ja Inger Karoline Gaup)lávlagiin, masa Niels Ovllá lea sihke sániid ja šuoŋa bidjan.
De mii bijadit Kárášjohkii 23.-25.4. Nuoraid kulturdeaivvadeami fylkkagilvvuide!! Yeah!!!!!!!!!
Iŋger-márjá