søndag 11. oktober 2009

Rica Hotel Karasjok

Min "hjemme igjen" varte ikke lenger enn èn dag, og nå er jeg på jobbreise igjen. I Karasjok denne gangen, i forbindelse med konstitueringen av det 6. Sametinget i Norge. Det er mye politisk drakamp her, og til og med Kong Harald og Dronning Sonja kommer en tur innom på tirsdag så dette blir spennende greier. Jeg ankom hotellet allerede i dag søndag, og siden jeg var så tidlig avgårde, fikk jeg et veldig fint rom for en gangs skyld:) Kjempefornøyd! Faktisk så fornøyd at jeg velger å anmelde hotellet på nytt!

For det første ble jeg godt mottatt av verdens hyggeligste resepsjonist pluss verdens hyggeligste hotelldirektør som ordnet og fikset alt for meg sånn at jeg slipper å bytte hotellrom i løpet av uken (fordi bestillingen er gjort av forskjellige arbeidsgivere). Dernest fikk jeg rom med både vannkoker, badekar, en deilig innbydende seng, og ikke minst ledige stikkontakter!!! (Et evig problem på dette hotellet...)

Jeg har også avlagt restauranten et besøk, og der fikk jeg servert nydelig kylling i nudelwok og grønnsaker. Nydelig! Vanligvis spiser jeg alltid av buffèten når jeg er her i forbindelse med Samtingsmøtene, men siden jeg ikke hadde bonger denne gangen, fikk jeg bestilt fra hovedmenyen. En sjeldenhet for meg, men anbefales!


Så nå er jeg bare glad og fornøyd. Skal ta meg et varmt bad før jeg kryper under dyna med en god bok, og tar tidlig kveld for en gangs skyld. Rommet mitt:


Hotellet er topp, og jeg koser meg til terningkast 4+! Iallefall på dette rommet:) Vegg-til-vegg-teppet kunne jeg vært foruten, veggene burde absolutt males snart og skrivepulten er nå vel gammeldags, men maten og alt det andre oppveier for sånne bagateller, spesielt siden betjeningen fikk meg i så godt humør straks jeg kom hit:)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hørtes jo super trivelig ut!!:) IJO

BeritOskal sa...

Jepp, der er det! :) Koser meg masse her midt i mellom all jobbingen! :)

Anonym sa...

Don dat gal orut ožžon gonagaslaš suite. Eai diekkár buorit goit láve Kárášjoga hoteallas dábálaš bargoolbmuide! Mun in leat dien vásihan dan 20 jagis go lean orron Kárášjoga hoteallas 8 vahkku juohke jagi!
Dál gal beasat koset bures!
oabbá