fredag 2. oktober 2009

Grand Nordic Hotel


Jeg er i Tromsø igjen på fasjonable Grand. Eller er den nå det? Jeg har hørt mye om dette hotellet og har vel trodd så mangt, men er ikke videre imponert foreløpig. Rommet er lite og veldig gult... Dette hotellet er for øvrig ett av veldig få hoteller jeg har bodd på de siste årene hvor enkeltrom faktisk betyr enkeltrom, med enkeltseng. Det er litt gammelt og så lukter det noe rart på badet... Men en ting var spesielt og veldig artig her på hotellet; jeg fant en ubemannet isdisk hvor man kunne forsyne seg uhemmet, og attpåtil nært en kaffemaskin! Så i kveld har jeg spist meg mett på jordbæris, sjokoladeis, vaniljeis og pistasjeis:) Det i seg selv er verdt et ekstra øye på terningen, så jeg tror vi sier 4:)

Edit: Terningkast 3! Jeg liker ikke rom som lukter rart eller som lukter salmiakk (etter at vaskedama har vært innom og oppdaget den rare lukta og prøvd å kamuflere den)!!! Men isen liker jeg fortsatt veldig godt, ellers hadde det gått veldig galt med terningen for Grand sin del:)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du er altså "videre imponert foreløpig"? Kan hende det er meg, eller så er det deg....

Anonym sa...

Hva mener du egentlig med at du "er videre imponert foreløpig"? :)
Er det deg eller er det meg...? :)
Det med isdisken hørtes uansett herlig og deilig ut. Men pass deg for kaloriene. Tro endelig ikke at kalorier du inntar på enkeltrommet uten at noen ser, ikke regnes med!
oabbá

BeritOskal sa...

Jeg mente selvfølgelig "ikke videre imponert"! Rettes herved opp! Forøvrig tror jeg at jeg ombestemmer meg litt med henhold til terningen... Det blir 3 istedet! 4 er aaaltfor bra for dette hotellet... Som jeg sa i innlegget, så lukta det noe rart på rommet i går... I dag har vaskedama vært innom, og tydeligvis har ho også lagt merke til den rare lukta... og gjennomdynka hele rommet i salmiakk!!!! What?!?! Jeg dør! Det stinker! Da hadde jeg faktisk foretrukket den rare lukta istedetfor salmiakk... Jeg får trøste meg med litt is tror jeg...

Anonym sa...

Huff og huff, bytt rom med en gang!!! Isdisken er originalt, aldri hørt om sånt før :)

BeritOskal sa...

Det var tortur skal jeg si deg. Salmiakk må jo være den verste lukta som fins på et hotellrom. Nå er jeg vel hjemme igjen, muligens en anelse rusa på vaskemidler, så vi får bare håpe at det vil pirre husmor-genet i meg og få meg til å vaske huset snart...