søndag 7. september 2008

The Black Sheeps

The Black Sheeps fra Unjárga/Nesseby vant Melodi Grand Prix Junior i helga med den fengende låta Oro jaska beana. Jeg er blitt kjempefan av bandet, og er fullstendig imponert av hvor talentfull det faktisk går an å være. For en vokalist! Jeg klarer ikke å slutte å nynne på låta, så jeg slenger like gjerne ut en video:Og denne fant jeg når jeg søkte på bandet i YouTube. Opptaket er par år gammelt, vokalist Agnete Johnsen er bare 12 år. Helt fantastisk!Her er for øvrig originalen til låta "Gold Lion" som Black Sheeps fremfører på UKM. Av Yeah Yeah Yeahs. Jeg syns Black Sheeps gjør den hundre ganger bedre!!!:)Heia Black Sheeps! Jeg gleder meg til fortsettelsen!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Dem e helt utrolig!!E storimponert:)For et utrulig sjarmtroll på scenen vokalisten e:)
IJO

Anonym sa...

Dette er en jente som kan eie rocke-norge om noen år. Om det er det hun vil da. Artig å se et innslag fra da hun var 12, talentet fornekter seg ikke :).

Hadde dette bandet (vokalisten) hodt til i Sør-Norge hadde hun allerede vært kjent over hele landet. Kanskje like greit hun bor i Nesseby og fikk reddet barndommen sin.

Voksen fan

BeritOskal sa...

Helt enig, vokalisten er et sjeldent talent og det er bra at hun har fått vokse opp i fred i Nesseby. Hun kommer til å rule landet tidsnok, likevel:)

BeritOskal sa...

Og se hva Håkon Moslet skriver om bandet på NRK:
http://nrkp3.no/se-opp-for-vokalisten-hun-er-helt-raa/