lørdag 14. november 2009

Trafikklys i ødemarka

Jeg var i Lakselv tidligere i høst, og der kom jeg over denne merkelige anretningen litt utenfor tettstedet. Et trafikklys midt i ødemarka! Det sto en sånn greie på hver sin side av en bru, men ingen lys. Støpselet var jo ikke i kontakten, som du ser på bildet.

Er det bare meg, eller syns du også at det er merkelig med et kabelført trafikklys midt i ødemarka i Finnmark?! Hvor tar de strømmen fra, liksom? Men for øvrig er det jo positivt at man prøver å skaffe til veie en ny og moderne trafikkbetjening :)))

9 kommentarer:

A-C sa...

Det må nok være for å forsiktig tilvenne finnmarkingene til moderne trafikkinnretninger (les: trafikklys). Etter å ha kjørt forbi et mørkt trafikklys tilstrekkelig antall ganger begynner man å bli klar for et som er i drift..

BeritOskal sa...

Der sier du noe ja. Tror faktisk at du har rett. Neste gang jeg kjører forbi et trafikklys som ikke er i drift, vil jeg helt sikkert ikke stoppe og ta bilder av det, og etterhvert vil jeg sikkert ikke estimere anretningen engang før det virkelig lyser.

Må si vegvesenet har glimtet til her!:)

Anonym sa...

den e i drift nu :)

BeritOskal sa...

Så bra! Håper jeg får sett den med lyset på også:)

BeritOskal sa...

Hvor tar de strømmen fra, forresten?

SOFSEN sa...

Du virker som en utrolig spennende person!

BeritOskal sa...

Takk for det, koselig å høre! :)
Og i like måte!

Anonym sa...

ja da må du være snar med å komme til Porsanger igjen, dem e snart ferdig med å skifte gelender på brua, strømmen tar dem fra strømhuset som ligger ved elva, du så nok ikke den i mørket :)

BeritOskal sa...

Nei, noe strømhus har jeg ikke lagt merke til, men det var jo veldig mørkt da:) Ser ut som om jeg må skynde meg til Porsanger sånn at jeg får sett lyset i drift!! :)