tirsdag 23. november 2010

Koselige tilbakemeldinger

Samer.no har også en liten notis om nyplata som er ute i salg. Veldig hyggelig at informasjonen sprer seg, og enda mer hyggelig er det at folk kjøper plata! Jeg har fått mange koselige tilbakemeldinger og det virker som at mange liker det de hører. Utrolig gøy for meg! Jeg har tross alt jobbet med "Fargga" i to og et halvt år, så det er kjempegivende å endelig kunne dele resultatet med publikum. Herlig, rett og slett!

Her er et par bilder fra den gangen vi gjorde opptak på tittellåta "Fargga", der Kautokeino kulturskoles sangkor også deltar. Bildene og opptaket er fra 7. mai 2009. Mange av barna er blitt store siden den gang!
De som medvirker på tittellåta "Fargga" fra barnekorets side er:

Tarjei Hætta Schultz, Martine Charlotte Bæhr, Eliina Ijäs, Mia Bongo Norvoll, Alva Hætta Schultz, Sunna Mari Joakimsen, Anne Madeleine Hætta, Máret Julianne Gaup, Mirja Susanne Øxseth, Lise Victoria Sandnes Hermansen, Mina Kristine Hætta, Inger Karoline Gaup, Sunná Máret Isabell Gaup Utsi, Gard Emil Elvenes, Ivar Magnus Oskal, Irja Løset Keskitalo og Elle Risten Sara, og selvfølgelig dirigent og korleder Ann-Mari Andersen.

Tusen takk for at dere stilte opp! Jeg er kjempefornøyd med resultatet og er veldig glad for samarbeidet! Dere er så flinke!!!

Ingen kommentarer: