søndag 13. juni 2010

Kautokeino

Kautokeino er en fin liten bygd midt på Finnmarksvidda. En bygd man gjerne både hater og elsker innimellom og som man kan ha veldig ambivalente følelser til til tider, men som likevel er hjemme.

Jeg er midt i en av de verste reiseperiodene mine om dagen, der jeg har vært ukesvis borte fra hjem kjære hjem, og jeg må si at akkurat nå er ikke Kautokeino det verste man har... Bygda er faktisk savnet very much indeed! Det er kjempefint å være hjemme en helgetur, og nå er det bare en uke igjen for meg å være borte. Det skal bli godt!

Jeg sitter nå bare her og tenker i natta. Jeg tenker musikk. Har nettopp fått litt penger fra Gramo og er veldig fornøyd med å være musiker akkurat nå:) Det kommer en og annen sjekk et par ganger i året og jeg blir like forundret hver gang! Tenk at jeg tjener penger på at radio spiller musikken min!!! Hurra! Jeg vet hvor koselig det er, og derfor syns jeg det er ekstra stas å lese at en samisk artist er blitt den desidert mest ønskede sommerlåta på Radio Grenland sørpå. Heia Rolffa!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Rolffa er en tøffing.

BeritOskal sa...

Ja han er det! Og så i Grenland enda! Det er artig! :)