fredag 12. februar 2010

Endelig er Mama Sara-dagen her!

I dag braker det løs, og resultatet av mange måneders arbeid blir endelig realisert. I dag er dagen for Mama Sara, dagen da hele Kautokeino samler seg i Bakteharji til en fantastisk marknadsdag og konsertopplevelse. Programmet kan du leser her.

Selv får jeg dessverre ikke den store begivenheten med meg. Jeg sitter pr nå i Tromsø, på vei videre til Trondheim senere i kveld. Tantebarnet mitt Niels Ovlla og kompisen Gard Emil skal nemlig delta på første runde av Norske Talenter og halve slekta reiser med for å heie de videre! Fansen vet du:) Det er ikke direktesendt, men det kommer på skjermen om ikke så altfor lenge. Vi er kjempespente alle sammen!!!

Her er en liten videosnutt av vidundrene, fra opptreden i Masi 24. oktober 2009:3 kommentarer:

Anonym sa...

Ikke første runde! De har kommet seg igjennom første runde. Dette er ANDRE runde :)
Fanklubben er klar. Det kom en delegasjon med diverse fly i går, og enda flere med tog og bil i dag, pluss de som allerede bor i byen!
Im

Anonym sa...

Dát ii leat vuosttaš vuorru, muhto NUBBI! Soai leaba vuosttaš nálločalmmi čađa juo beassan. Mii sávvat ahte soai lihkostuvvaba bures odne. Movt dál de leaš, de mis goit lea hui somás vahkkoloahppa Troanddin gávpogis!
Im

Anonym sa...

Og når de kommer gjennom dette nåløyet, så blir det tredje runde i Oslo. DA kommer det mange supportere, kan du tro :)
Lykke til med opptredenen i dag!


KA