torsdag 18. februar 2010

En liten pustepause

Det har vært mye reising i det siste. Jeg har mer eller mindre vært bortreist hele 2010... Iallefall føles det sånn, men denne uka har jeg en liten pustepause fra det verste stresset. Det er deilig.

OK, OK, så var dette bare et forsøk på å unnskylde manglende oppdateringer! Huff. Tida går så altfor fort, en uke raser avgårde og her sitter jeg og vet ikke helt hva jeg skal skrive i bloggen engang. Jeg får håpe at noen dager med kokkeluring hjemme får fart på kreativiteten:)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Velkommen tilbake:)

Anonym sa...

Ja, tida flyr! Satt akkurat og regnet ut at nå er det bare 6 måneder igjen til skolestart :)


KA

A-C sa...

Hm, kjenner til det problemet med manglende bloggoppdateringer.. Er ikke så greit alltid.. :)

Anonym sa...

av og til er man bare helt tom for ideer om hva man skal blogge om.... og andre ganger lurer man på hvorfor man holder på med det... så kommer det dager da det er morro og blogge og ideene bare plopper opp:) og igjen andre dager der man sitt med delete knappen og vil slette bloggen...
am

BeritOskal sa...

Ja sånn er det. Tida går så altfor fort til tider at man ikke når å henge med i svingan, bloggmessig. Av og til vurderer man nesten å gi opp hele greia, men så plutselig kommer inspirasjonen tilbake igjen og det er den knaggen man henger seg fast i. Jeg skal prøve å skjerpe meg litt nå:)