lørdag 5. desember 2009

Ulv, ulv!

Riksavisene slår opp med krigsfonter på førstesidene at det går en ulv løs i Oslo. Både Dagbladet og VG har i dag hatt svære oppslag om at det er blitt observert ulv i Oslo, nærmere bestemt i Groruddalen, og dette har selvfølgelig skapt stor frykt blant beboerne på området som visstnok skal ha forlest seg på eventyret om Rødhette.

Men Oslofolk, frykt ikke mere, for nå viser det seg at det sannsynligvis bare dreier seg om en snill og uskyldig familiehund fra Kautokeino, nærmere bestemt fra Máttaluoppal!

Min fetter Per Ivar Oskal mener at det er hans hund Bittoš som er synderen, og etter hvert den store kjendisen, som er avbildet i avisene, og som de såkalte ulveekspertene blåser opp til en svær greie.

Her kan du en filmsnutt om saken.

Uansett hva sannheten skulle være, så var dette en artig nyhet jeg bare måtte blogge om! :) Les artiklene du også! VG har også en sak om temaet.

Jajamen, det er nok ikke første gang noen fra Kautokeino lurer hovedstadsfolket, lure som vi er:) Men på den annen side, det er kanskje ikke alltid like lett å se forskjell på ulver og hunder (og kanskje spesielt lure samehunder) som lusker og lurer bak enhver busk verre enn selveste ulven sjøl. Bare se på bildene her.


Fotos: VG og Dagbladet

2 kommentarer:

Anonym sa...

Morsom sak det der :)

Anonym sa...

Komiska :))