søndag 27. desember 2009

Håper du har hatt en fin jul

Et lite bilde av juletreet til min søster Inger-marie som hvert år er så snill og gjestfri at hun invitere mamma og lillesøster på julemiddag. Vi fikk servert kalkun, slik tradisjonen etterhvert er blitt. Hun prøvde seg nok på andre alternativer (lutefisk og smalahove!!!), men presset ble for stort... :) Tusen takk oabbá for en nydelig julemiddag!

Det har vært en kjempehyggelig jul med mye god mat og masse fine gaver og mange koselige mennesker. Må dog innrømme at jeg merker tomrommet etter far ekstra godt nå i jula, han døde 13. desember i fjor, men sånn er livet.

I dag har vi hatt en heidundrende middag med 12 personer til bords, og enda flere som kom til utover kvelden. Det var kjempehyggelig. Ellers er det romjulsrock på Maras i kveld og det er sikkert mange som skal ut. Jeg håper du har hatt en fin jul så langt, og ønsker deg fortsatt god (rom)jul.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fint juletre:)

Anonym sa...

Na alccet ollu giitu go bohtet minguin doallat juovlaruohta ja boradit ja havsjjohallat ovttas. Láve nu suohtas! Lei maid suohtas ikte go buohkat leimmet čoahkkanan eatni lusa. Dien vieru maid sávan mii doalahit álo.
oabbá

Anonym sa...

... hávskkohallat
(ii havsjjohallat!)
Huff, nie geavvá go vikkan touch-metodain čállit, vaikko in máhte eará go ovttain suorpmain!
oabbá

Anonym sa...

Buorre go leat fas čállán juoidá ođđasa :) ii leat dušše klima birra!:)
ka