lørdag 15. august 2009

Førstegangslading

Jeg har skaffet meg ny telefon. Samsung ble for teit for meg, og jeg savnet Sony Ericsson altfor mye. Så her sitter jeg nå altså og ser på nytelefonen min. Sony Ericsson W995 red. Ah, duppedingser altså! :)

Jeg sitter og venter på at den skal bli fulladet. Ja, jeg venter bare til den er fulladet selv om mange poengterer at telefoner må lades i 18 timer første gangen. Hvorfor må den det? Det har jeg aldri skjønt. Hvorfor må man lade telefonen i 18 timer første gangen selv om det bare tar halvannen time før ladelampa slutter å lyse? Telefonen kan vel ikke bli mer enn fulladet uansett? Det er iallefall min teori.

Man kan helle ti liter kaffe i en 2 dl stor kaffekopp, men overskuddskaffen vil alltid renne ut likevel, så hva er poenget? En beholder kan vel aldri bli mer full enn max full uansett? Eller som FMX-kjøreren Ailo Gaup så genialt sa etter å ha vunnet et løp med skulderen ute av ledd, og ble spurt av intervjueren om hvordan han klarte det, om ikke det var altfor vondt å takle; Vondt var det, men man kan jo ikke ha mer vondt enn max vondt uansett...!

Fullt er fullt, ikke sant? :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hvis man har mer vondt enn maks vondt, så besvimer man...

BeritOskal sa...

Men kjenner man smerte når man har besvimt?