onsdag 5. august 2009

Båttur med grunnstøting

Når sola skinner, blir det varmt, og når det er varmt, da fordamper vannet. Om jeg ikke visste det fra før av, vet jeg det iallefall nå... Vi dro nemlig på båttur i går på Kautokeino-elva, og sånn gikk det:Elva er ganske grunn til vanlig, men etter to uker med knallsol og varme er den blitt enda grunnere. Faktisk så grunn at det bare såvidt gikk an å kjøre med båt. Vi grunnstøtte flere ganger, og da var det ikke annet å gjøre enn å hoppe uti og trekke båten løs. Båtføreren måtte faktisk kjøre bukseløs i beredsskapens ånd... haha!
(Edit: Pga overbelastning på serveren måtte bildet dessverre sladdes...! Men fortvil ikke, Hugh Hefner har allerede tatt kontakt! Hoho!)

Etter en god runde med bading og svømming var det tid for bålkos, pølser og kaffe med sjokolade. Ansvarsfulle som vi er, tente vi bål på stranda for ikke å risikere skogbrann:En av oss hadde glemt støvler, så når kvelden var omme og badelysten var sunket til omtrent null, måtte den tøffeste av oss trå til og hjelpe landkrabben på land:Varmen fortsetter i dag også, og nå skal jeg jaggu meg hoppe i elva igjen!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Don gal orut mu mielas dego Suvi West! :))))

Gal dis juo orru somas matki leamas, coagis gal lea eatnu, dat gal oidno bures.

BeritOskal sa...

Veaháš gal oažžu flashet dál geassebáhkkan:))

Juo lei hui somás mátki. Erenoamáš fiinna dálki.

Anthoni sa...

Nå lo jeg godt! Hahaha. Márja The Superwoman.

BeritOskal sa...

Ja virkelig! :)) Sterk som en okse:)

Anonym sa...

HA-HA-HA, dal gal boagustin mun nai go sladda lea ihttan :))))

BeritOskal sa...

Hehehehe!!!