mandag 2. mars 2009

Konvoluttfjell!


Og sånn ser altså regningsbunken ut, ferdig putta inn i konvolutter. Håper jeg har fått med meg alle. Ikke så lett huske når fjellet vokser seg altfor stort... :o

8 kommentarer:

Anonym sa...

Sånn er det visst å være frilanser. Plutselig er pengeboka tom og DA kommer man på alle jobbene man har vært på og ikke sendt regning. SÅ kommer alle pengene på en gang og frilanseren føles seg rik og tar seg fri og er lat en lang stund, helt til pengeboka er tom igjen, og sånn går runddansen? Hørees ut som et herlig liv. Håper noen hørte ditt rop om flere tolker!

Anonym sa...

Det var litt av et fjell!! Hvor mye ble det i porto? Hvor høy var bunken? Hva ble summen? hihihi

MH

Anonym sa...

Det var ikke lite...

BeritOskal sa...

Her var det en som har skjønt det! En evig runddans. Sånn er det å være frilanser ja, helt sant. Man verdensmester så lenge moroa varer, men så kommer det trangere tider og da er man på'an igjen. Og nå har vel alle skjønt at jeg er blakk som en kirkerotte pr nå... hehe:)

BeritOskal sa...

Jeg har ikke posta brevene enda, men skal nok skrive og fortelle hvor mye det ble i porto:)

Summen forteller jeg ikke!!!! Hehe:)))

Anonym sa...

Det var ikke så ille, kr. 157,- i porto:)

Ann-Mari Andersen sa...

etter all den jobbinga du har hatt de siste ukene fortjener virkelig du en lang ferie. god tur ut i verden:) håper dåkk kose dåkk max!!!
vi høres:)

Anonym sa...

Takk for det! Nå er vi på tur allerede, koser oss på hotell på Gardermoen. I morgen tidlig retter vi nesa mot varmere strøker:)