tirsdag 3. mars 2009

Første stopp

Da er ferien i gang. Vi befinner oss for øyeblikket på Gardermoen Bed & Breakfast. Faktisk en veldig grei overnattingsplass på Gardermoen, 10 minutters kjøring fra terminalen. Ikke det mest luksuriøse hotellet, men terningen min triller likevel en god 4. Servicen er nemlig upåklagelig med transport til og fra flyplassen for en billig penge døgnet rundt, og restaurant med middagsservering (!) og det du måtte begjære av måltider døgnet rundt. Dessuten er maten god:) (Nå høres jeg sikkert ut som et matvrak - det er jeg ikke! :))) Men etter matopplevelsen på Tana hotell her forleden, er jeg blitt ekstra obs på hva hotellene serverer gjestene sine. Jeg tror det sier en god del om standarden.)

Her sløver oabbá på senga med dagens aviser....

...mens jeg blogger. (Jada, gardinene og sengeteppet kunne ha vært finere, men det er jo bare bagateller sett under ett, hehe!) Jeg har forøvrig kjøpt meg videokamera med harddisk i dag! Fornøyd! 

5 kommentarer:

Anonym sa...

dette kan jeg like. fortsett med slik oppdatering:)

kamera? ja da regne æ med at det kommer filmsnuttoppdatering også:)

veldig bra.

Anonym sa...

Manni dearvan!

Fiinna kamera, buorre mearka.


KA

BeritOskal sa...

Olu giitu! Iđđes moai vulge hui árrat, šaddá somá! :)

Og hvem vet, kanskje det kommer filmoppdateringer også her etterhvert:)

Anonym sa...

Lea go die dat seamma hotealla gos mii idjadeimmet go manaimet kretai?
RBE

BeritOskal sa...

Juo dá lea seamma hotealla.

Okta mii vel lea buorre dáppe dán hoteallas: dáppe leat stuora plastihkkaláset! Eai ge leat diekkár unna duolva láselásežat maid bassit eai leat máŋgga jahkái bassan albmaládje... dušše hivssetnaga suorpmaiguin ruvven...