lørdag 14. februar 2009

Jeg ommøblerer

Etter en hard jobbeuke i nabokommunen er jeg endelig kommet hjem, og det er så deilig! Egentlig skulle jeg være borte tre dager i uka som kommer også, men så ble det ingenting av det. Jippi! Så jeg har faktisk ingen reiser den kommende uka! En hel uke hjemme hører til sjeldenhetene. Jeg regnet ut en gang i høst hvor mye jeg reiser, og fant ut at i løpet av de tre siste månedene hadde jeg vært borte 32 dager. Det betyr jo at jeg er borte hver tredje dag i snitt. Sprøtt. Så den kommende uka skal nytes til fulle her hjemme, i ryddig hus. Jeg ommøblerer nemlig i dag. Bytter rom. Omromlerer kan man kanskje si, hehe. Kontoret blir til soverom og soverommet blir til kontor, og eieren sjøl blir veldig veldig fornøyd:) 

Ønsker deg en fin lørdagskveld. Husk Melodi Grand Prix på NRK1 kl. 19.55. Stem på Sunny, gitaristen er nemlig fra Kautokeino! Låta er jo selvfølgelig også fin og verdt din stemme:) 

3 kommentarer:

Ann-Mari Andersen sa...

Regner med at det kommer bilder?

BeritOskal sa...

dessverre huska jeg ikke å ta før-bilder. litt teit å legge ut etter-bilder da? eller kanskje ikke. men foreløpig er det bare rot overalt her i huset! ikke tale om at jeg bildeblogger da! hehe

Ann-Mari Andersen sa...

ikke nøye med førbilda. sett nu bilda ut du:)

det e alltid deilig med forandring