tirsdag 2. oktober 2007

Ansiktsløftning

Nå har hjemmesida mi fått seg en aldri så liten ansiktsløftning. Ta gjerne en titt innom. Jeg er ikke helt sikker på om alt er helt på plass riktig enda, men jeg jobber med saken. Jeg syns iallefall at det er greit med litt forandring.

Ellers har jeg vært i bursdagsselskap i dag. Det yngste tantebarnet mitt fylte 5 år og feiret stort. Det var koselig. Har også gått meg liten trimtur etter all kakespisingen. Det var friskt. Jeg liker å gå. Føler meg faktisk ganske heldig som har den muligheten. Det er ikke alle som er like friske og raske som meg. Dessuten er været kjempebra her oppe for tida. Det er deilige temperaturer. Måtte det holde en stund til!

Nå skal jeg luske meg i seng etter noen nattlige filosofitimer. Ønsker deg en god natt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hallo, du sier det skal komme mer farger på siden din, det håper jeg indelig. Ellers så ser den helt grei ut, selvom jeg ikke har prøvd alle linker osv. Ha en fin dag og klem.

Tor Erik

BeritOskal sa...

Ser du menyen eller er sida helt svart hos deg? Menyvalgene skal liksom stå i rødt, men noen sa til meg at de er nærmest usynlige...

Anonym sa...

der fikk man jo opp hele sia di.. omsider. æ hadde ikke den røde skrifta.. kun jo ikke finn noe. du har æ lest meg igjennom sia di. den e jo blitt kjempefin. og oversiktelig. veldig bra jobba. artig med alle de kommentaran til bildan:) du e flink.

ha en fin kveld

annmari

BeritOskal sa...

Takk for det:) Bra at sida omsider ble sånn som den skal være på maskinen din og. Skjønner ikke hvorfor du ikke har fått opp menyene før. Men bra det er ordna nå.