fredag 22. juni 2007

Iqaluit

Nå er vi i Iqaluit, har vært her i to netter allerede. Vi kom oss velberget frem selv om det var en del problemer underveis, og vi satt mange mange timer på flyet.

Det er en interessant plass det her. Det bor ca. 7000 mennesker her, men det føles egentlig som en ganske liten bygd. Husene er særdeles fargerike og menneskene likeså. Litt kaldt er det, da. Og ingen trær. Og masse is, både på innsjøene og havet. Vi bor på det fineste hotellet i byen, Frobisher Inn. Vi har det veldig fint her.

I går hadde vi konsert og det slo godt an her. Vi fikk masse skryt, og jeg har til og med fått skrevet autograf for første gang:) To småjenter på 8-9 år digga oss visst:) I kveld skal vi ha en storytelling-event og fortelle en historie fra våre trakter. I morgen har vi workshop om samisk musikk. Dagene går fort og arrangørene tar godt vare på oss. Søndag reiser vi hjem igjen. Eller starter på reisen vår, det tar nok en stund før vi er helt hjemme igjen... Må bare slenge inn et bilde av flytårnet også, den var litt morsom:) Knallgul! Tror ikke noen av husene eller bygningene her har samme farge eller samme fasong, arkitekturen er mildt sagt spesiell.

3 kommentarer:

Anonym sa...

artig å se d gule "ufoen" igjen, meget spesiell :)

Anonym sa...

heia!
nu e dokk vel hjemme igjen snart?
Blir artig å høre kossen dokk har hadd det:)
ijo

BeritOskal sa...

Hei, nå er vi hjemme igjen! Det var en lang reise, men artig! Jeg er litt svimmel av de forskjellige tidssonene nå... Du må komme innom for kaffe i morgen:)