fredag 9. februar 2007

Vadsø

2xOskal feiret altså Samefolkets dag i Vadsø. Først hadde vi lunsjkonsert på fylkeshuset for en fullsatt kantina. Det var en veldig fin opplevelse. Lyden var bra og folk var så oppmerksomme og herlige og alle var strålende fornøyde med hele arrangementet.

Etterpå bar det rett bort til Vadsø videregående skole noen hundre meter bortenfor, hvor vi også skulle spille konsert. Her var ikke lyden fullt så bra siden de ikke hadde satt opp PA-anlegg, men heldigvis er vi vant til å improvisere og det ble en koselig stund likevel:) Først spilte vi helt akkustisk uten mikrofoner fordi lydmannen hadde glemt å ta med mikrofonstativer, men han kjørte ut for å hente dem og det ordnet seg etter ti minutter. Gitaren "mikket" vi opp med en trådløs mikrofon som ble putta inni gitarkassa. Man blir vant til litt av hvert etterhvert:)

Dette bildet er fra Vadsø videregående skole. Det satt folk både foran og bak oss, koselig ungdom som lyttet oppmerksomt! Etter konserten fikk vi servert suppe og brød. Det var en trivelig tur, alt i alt! Mer fra markeringen av Samefolkets dag på Vadsø vgs.

Ingen kommentarer: