mandag 23. august 2010

Rai rai

6 ting jeg savner akkurat nå:

1. Fisketur med bålkos
2. God massasje
3. Stillhet for å fullføre 5 sanger og joiker jeg har begynt på
4. Hotel Cæsar
5. Benkeplate
6. Godt stekt biff med fløtegratinerte poteter og peppersaus, og et godt glass rødvin til

Til tross for dette er livet mitt veldig bra om dagen. Jeg er frisk, jeg er mett, jeg har tak over hodet og syltetøy på brødskiva, fornøyd med snekkeren, har verdens beste trommis til konserten på lørdag og snart begynner karaten!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Må si at du har verdens beste snekker også, så fint som det blir hjemme hos deg nå :) Og jeg kan bistå med 1.pkt på lista di. Snakket forøvrig om fisking tidligere i dag, før jeg så ønskelista di: "Tenk hvor fint det hadde vært å sitte ved et vann og " båle" når det endatil er mørkt", sa jeg. Skal vi kjøre bort og slenge et par garn i vannet, eller fiske litt? Ops, det må jo bli senere.... KA

BeritOskal sa...

Det må bli senere ja... Litt travelt om dagen... Men det blir bedre snart! Og DA fisker vi! :))

BeritOskal sa...

For øvrig har jeg fått oppfylt ønske nr 4 og 5 siden sist! :)

Anonym sa...

fantastisk fin konsert du leverte
ama

Anonym sa...

Det var en bra konsert! Du var virkelig fin og selvsikker på scenen, som vanlig :) Til neste år må nok Kauto-Live tenke nytt, og bli en festival som holdes på en helt annen plass, og ikke de vanlige uteplassene. Kauto-folk kommer på festivalplassen rundt midnatt, akkurat som til en vanlig utekveld. Hverken du eller Gaute Ormåsen fikk det publikumet dere fortjente. Presset med naboer som ikke tåler musikk, gjør også at tidsskjemat skal overholdes så strengt, at man må begynne å spille tidlig, for å kunne slutte tidlig. Men konserten din var virkelig bra og jeg gleder meg til CD-slipp!!! Den kommer nok til å spilles mye.

Anonym sa...

Vajálduhtten "undertegnet" dan čállosa :)

KA

BeritOskal sa...

Takk for det begge to! Jeg hadde en utrolig flott konsertopplevelse selv, med dyktige musikere og et engasjert publikum:) Det var virkelig inspirerende!