fredag 4. juni 2010

DRØMMESTIPEND TIL KAUTOKEINO!

http://www.drommestipendet.no/

Niels Ovllá Oskal Dunfjell og Gard Emil Elvenes fra Kautokeino har fått DRØMMESTIPENDET! Stipendet deles ut fredag 4. juni i direktesendt radioprogram.
Drømmestipendet består av 100 stipendier à 10 000 kroner - til sammen én million kroner. Stipendordningen er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker de å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Drømmestipendet skal gi inspirasjon og være et bidrag til å oppfylle unge kulturutøveres drømmer. Kommunene nominerer kandidater. Norsk Tipping finansierer stipendene. Norsk kulturskoleråd er en utviklings- og interesseorganisasjon for kommuner som eier og driver kulturskoler. En bredt sammensatt jury velger videre ut de 100 heldige stipendmottakerne hvert år. Av de mange nominerte fra hele Norge har juryen besluttet at trommeslagerne/perkusjonistene Niels Ovllá Oskal Dunfjell og Gard Emil Elvenes får ett av stipendiene. Niels Ovllá og Gard Emil er blant annet kjent fra Norske Talenter 2010, som ble sendt på norsk TV2 i vinter og vår. De kom helt til semifinalen. De har også spilt i pausen under Samisk Grand Prix, som ble direktesendt på NRK P2 påskelørdag 2009 og på mange andre arrangement. Utdelingen av stipendet vil foregå fredag 4. juni kl 16.30 på Kaffegalleriet i Kautokeino, og sendes direkte på GLR – Guovdageainnu Lagasrádio/Kautokeino nærradio. Kom innom du også og opplev en liten minikonsert med guttene! Kl. 16.30 i kveld!

6 kommentarer:

Anonym sa...

fantastisk artig!!!:)IJO

BeritOskal sa...

ja ikke sant!!

Ann-Mari Andersen sa...

Dette fortjente dem:)
jeg håper dette motiverer de unge i kauto til å sende inn bidrar til neste år.

ellers; tvi-tvi i alta BM

BeritOskal sa...

Det var utrolig gøy at Niels Ovllá og Gard Emil fikk drømmestipend. De har jobba hardt, øvd mye og virkelig gjort en innsats det synger etter! Velfortjent! Niels Ovllá er forresten MIN nevø:)) Har jeg sagt det før?? Hehe:)

Og ellers; takk for det:)) Det gikk bra i Alta og her ser du 1 stk lykkelig Berit:)

Anonym sa...

Hei! Dan soai gal leaba duoai ánssášan! It go bija iežat gova go leat Álttás?! Lihkku dainna ođđa grádain !!!! :)

ka

BeritOskal sa...

Giitu! Muhto in mun dal gal gille bidjat.