fredag 3. april 2009

Stor konsert på Báktehárji

I dag var det stor konsert på Báktehárji med deltakere fra både Norge, Russland og Kina. De flinke trommeguttene Gard Emil Elvenes og nevøen min Niels Ovllá Oskal Dunfjell åpnet hele showet og fikk mektig applaus. Selv var jeg med som kordame for Ann-Mari Andersen sammen med Inger Johanne Oskal og Hild-Jorunn Oskal. Kjempegøy! Ann-Mari hadde forøvrig verdenspremiere på en ny sang skrevet av Jens Martin Mienna. Den er med på plata som utgis snart. 

Andre som deltok, var blant anna dansegruppa Gulun fra Nenets-regionen i Russland, en duo fra Kina, Duolva duottar, Máret Hildur Stueng og flere andre fra forskjellige reindriftsområder. Knallbra aften! Disse bildene tjuvkopierte jeg fra min søster Inger-marie sin facebook-profil (som hun igjen har tjuvkopiert fra gubben...)

Alle foto: Alvar Dunfjell

4 kommentarer:

Anonym sa...

utrolig fin kveld med variasjon:)

am

BMO sa...

Ja. Artig å se danserne fra Nenets, for ikke å snakke om ho Kina-dama med den fantastiske stemmen! At det går an å synge sånn, det går over min forstand.

Anonym sa...

Albma buorre konsearta ja čeahpes oasseváldit ja lágideaddjit!!!
PS!
Govvejeaddji lea Alvar. Dehálaš! Divo juo, vai mun in oččo gudni boastut! (Mun lean maid "suoládan" dieid govaid...
ImO

BMO sa...

Dál lean divvon! Mun doivon ahte lean rehálaš suola, muhto maid bat de ábuha go almmuheaddji ieš maid lea suoládan govaid...