tirsdag 8. januar 2008

2008!

Hei folkens, og godt nytt år! Oj, jeg har visst ikke blogget siden i fjor... Desember er en travel måned. Jeg har jobbet og reist ganske, og da blir det ikke så mye tid til sløving foran pc, vet du:) Ble faktisk ferdig med siste prosjekt nå i natt, så i morgen har jeg endelig en fridag som skal nytes med god samvittighet. Èn dag altså...

På musikkfronten har det vært en litt stille periode. Det har ikke vært de store prosjektene på en stund nå. Jeg sang et par sanger på romjulsbasaren da, og det var kjempehyggelig. På Mátkelávlla fikk jeg til og med hjelp av tre flinke barn som sang og spilte sammen med meg, nemlig Sara Linn, Adele og Gard Emil. Hvis jeg får tak i bilde, så skal jeg jaggu meg legge det ut her!

Og når vi snakker om talenter: Niels Ovllá er kommet videre i Norske talenter-konkurransen og stiller til audition i Oslo 24. januar med trommesoloen sin. Det blir spennende! Og Ann-Mari stiller til delfinale i Melodi Grand Prix 2008 førstkommende fredag, 11. januar, i Stavanger, alle må huske å stemme! I går ble for øvrig alle 18 bidragene offentliggjort. Nå kan du høre både Ándagassii og de andre låtene her. (Høyreklikk på låta og lagre som.)

Ønsker deg og dine et riktig godt år 2008.

3 kommentarer:

Anonym sa...

oj så arti at han kom videre!men gutten e jo rå-flink!!!:)

Unknown sa...

Godt nytt år ja, Berit! :) vi heier på søster vi!

BeritOskal sa...

Det fins så mange flinke folk i Kauto, artig at de får mulighet til å vist seg frem for et større publikum!