onsdag 20. juni 2007

OttawaNå er vi i Ottawa, Canada etter to tre lange reisedager. I morgen reiser vi til the final destination, nemlig Iqaluit. Vi har hatt en kjempeartig tur hittil med mange morsomme opplevelser. Vi overnattet i London i går, hvor de påfølgende bildene er tatt. Reiseruta vår er som følger: Alta til Oslo via Tromsø, Oslo til København, København til London, London til Montreal, Montreal til Ottawa, Ottawa til Iqaluit. Litt av en melkerute! Men det har gått bra likevel, vi har nådd alle avgangene til tross for litt kaos til tider.

Klokka er snart ni på kvelden lokaltid. Vi er 6 timer etter Norge. Vi er litt døgnville, må ærlig innrømme det. Hjemme er klokka tre på natta, men det må vi bare prøve å fortrenge. Gjesp! Det har vært harde reisedager, men i morgen er vi fremme. Vi gleder oss vilt til å komme frem til Iqaluit og møte kontaktpersonene våre og se festivalområdet og i det hele tatt. Det blir kjempegøy! Jeg skal prøve å oppdatere bloggen snart igjen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Hui soma go beassat dadimielde gullat ja oaidnit movt dis manna. Lihkku matkkiin ain viidaseappot!
oabba

BeritOskal sa...

Hei ja olu giitu! Dal mii leat ollen Iqaluitii. Dappe gal ii leat beare bahkka! Lihkku didjiide maid matkkiin ja geasseluomuin.