lørdag 17. januar 2009

Død snø

Jeg har vært på kino og sett Død snø, en film laget av en gjeng moroklumper fra Alta. Siden Kill Buljo fra 2007 var så teit, hadde jeg ingen forventninger til denne filmen heller, og ble derfor rimelig overrasket over at jeg kunne like en film som blir markedsført som feelgood-nazi-zombie-splatter-komedie...

Filmen er sprø. Sinnsyk, faktisk! Sikkert noe av det verste du kommer til å se i år, men jeg syns den var ganske morsom likevel... hehe... Gå og se den du også:)

11 kommentarer:

Anonym sa...

Den var virkelig ille, ja. Jeg kan ikke si at jeg likte den akkurat. Det var den verste filmen jeg noen gang har sett.

All humor er ikke god humor, synes nå jeg. Kan virkelig ikke se noe morsomt i at noen trekker i munnvikene på en mann sånn at munnen sprekker og hodeskallen deles i to, og at hjernemassen faller ned i bakken. Og at mennesker blir drept med motorsag og at tarmene henger fast i trærne.

Jeg tror helst at det blir en "Keiserens nye klær"-effekt av filmen, den er god fordi så mange har sett den, at man må jo skjønne at det er god humor fordi det er en sånn og sånn sjanger, at man er kul hvis man forstår det osv. og at man ikke eier humor hvis man ikke liker den.

Jeg er skuffet over at en så god og seriøs skuespiller som Bjørn Sundquist, og Ane Dahl Torp gidder å delta i noe så dårlig.


KA

Anonym sa...

Smaken er som baken:)

Anonym sa...

haha, eadni lea oba firkanta!!

Anonym sa...

Buoretlea leahket firkanta go jorbbas :)

Anonym sa...

Mailbmi goit lea jorbbas:) BM

Anonym sa...

Ii de gal leat makkarge filbma buorre jus nie konservatiiva galga leat dego eadni :P

Anonym sa...

høres ut som at æ ikke gidd dra se den...

am

Anonym sa...

Joda, klart du må se den!:) BMO

Anonym sa...

Hahaha! Mun goit sadden "positivt overrasket" dieinna filmmain! Miha buoret go maid ledjen vuordan. Eadni gal ferte nuppes geahccat dan. Ii soaitte ipmirdan dan obage? ;)

- imae

Anonym sa...

Mun gal in gille nuppes geahccat dan!!

Eadni

Anonym sa...

Oba buorre gullat ahte mus ii leat heittot smáhkka! Filbma lei buorre!:) bmo