søndag 31. desember 2006

Jula

Vi har feiret jul i år som alle andre år. Her er juletreet som pakkene mine lå under i hele to timer. Det har vært en knallgod julefeiring med fine og artige gaver og masse god mat. Tusen takk til supre kjøkkensjefer som har invitert meg til ferdigdekket bord! Jeg skal prøve å gjøre gjengjeld en vakker dag når jeg har lært meg å lage mat... Det går faktisk fremover med det også. I dag lærte jeg blant annet hvordan man skal få svoren på ribba sprø. Man legger ribba på kjøkkenbenken og skrur opp vannkranen bittelitt slik at den dryppe hele natta, "drypp - drypp - drypp - drypp"... Slik drypping kan nemlig gjøre alle og enhver sprø! :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

det var et godt ribbetips..jeg som skal lage ribbe idag...hehe....

Anonym sa...

fin sia di e blitt. veldig oversiktlig og fin. kjempebra. a

BeritOskal sa...

Hehe, det var et godt tips spør du meg, jeg har tro på det! :)