torsdag 25. november 2010

En presentasjon av "Fargga"

En video kan si mer enn mange lange remser med ord og fraser.
Ta en titt og la deg overtale til å bestille albumet "Fargga" du også!

tirsdag 23. november 2010

Ny samisk CD-utgivelse

Her er for øvrig et annet intervju jeg har gjort med NRK Sámi Radio (på norsk):
Les artikkelen HER og lytt til intervjuet her:

Koselige tilbakemeldinger

Samer.no har også en liten notis om nyplata som er ute i salg. Veldig hyggelig at informasjonen sprer seg, og enda mer hyggelig er det at folk kjøper plata! Jeg har fått mange koselige tilbakemeldinger og det virker som at mange liker det de hører. Utrolig gøy for meg! Jeg har tross alt jobbet med "Fargga" i to og et halvt år, så det er kjempegivende å endelig kunne dele resultatet med publikum. Herlig, rett og slett!

Her er et par bilder fra den gangen vi gjorde opptak på tittellåta "Fargga", der Kautokeino kulturskoles sangkor også deltar. Bildene og opptaket er fra 7. mai 2009. Mange av barna er blitt store siden den gang!




De som medvirker på tittellåta "Fargga" fra barnekorets side er:

Tarjei Hætta Schultz, Martine Charlotte Bæhr, Eliina Ijäs, Mia Bongo Norvoll, Alva Hætta Schultz, Sunna Mari Joakimsen, Anne Madeleine Hætta, Máret Julianne Gaup, Mirja Susanne Øxseth, Lise Victoria Sandnes Hermansen, Mina Kristine Hætta, Inger Karoline Gaup, Sunná Máret Isabell Gaup Utsi, Gard Emil Elvenes, Ivar Magnus Oskal, Irja Løset Keskitalo og Elle Risten Sara, og selvfølgelig dirigent og korleder Ann-Mari Andersen.

Tusen takk for at dere stilte opp! Jeg er kjempefornøyd med resultatet og er veldig glad for samarbeidet! Dere er så flinke!!!

tirsdag 16. november 2010

Her går unna!

Cd-salget er i godt i gang og jeg er veldig fornøyd med dagens økt. Det virker lovende foreløpig! Her er for øvrig et intervju (på samisk) jeg gjorde på NRK Sámi Radio om plata for et par uker siden. Klikk på linken og hør om mine musikalske tanker. Kanskje du også får lyst til å kjøpe albumet "Fargga"? :)

Foto: Johan Mathis Gaup

mandag 15. november 2010

Release

På fredag spilte jeg konsert på Folkets hus i Alta sammen med Niels Ovlla på trommer. Det var kjempeartig, og det virket som at publikum også koste seg. Jeg gjorde iallefall det! Utrolig artig å spille for et engasjert publikum! Og utrolig gøy at plata endelig er sluppet! Dette bildet er fra konserten, og nå er altså albumet "Fargga" offisielt i salg i butikkene, iallefall i Kautokeino, på følgende steder: Statoil, Kontorservice, Kaffegalleriet, Maritex, Rema 1000 og Esso. I morgen, tirsdag 16. november, blir de å finne på utvalgte butikker i Karasjok også. Løp og kjøp!!!

Foto: Ann-Mari Andersen.

torsdag 11. november 2010

Konsert i morgen!

I morgen har jeg konsert på Folkets Hus i Alta. Dørene åpner kl. 20. Alle er hjertelig velkommen! Jeg har med meg supertrommer Niels Ovllá og gleder meg stort! Sjekk for øvrig ut min Myspace, der er det nå lagt ut smakebiter av de nye låtene mine.


mandag 8. november 2010

Plata den kommer!

Det er mange som spør meg om når plata egentlig kommer ut. Jeg har jo reklamert på facebook om at nå er den endelig her, og NRK Sámi Radio har jo også hatt en liten teaser både på radio og nett, men selve CD-plata ser ut til å være et fantom-prosjekt... Men den er ikke det, jeg lover deg! Jeg sitter med platene her hjemme, straks klare til utsending. Fredag 12. november er de å få kjøpt på diverse butikker rundt omkring, og hvis du har lyst å høre sangene live - da må du komme på releasekonserten min på Folkets Hus i Alta fredag 12. november! Der får du også kjøpt plata til releasepris! :) Altså kl 20 fredag 12.11.2010. Kom kom!

mandag 1. november 2010

Endelig er den her!

Jippi! Gjett hvem som er glad nå!